Tax & Finance Forum 2019, acum si la Sibiu

Joi, 17 Octombrie 2019, ora 14:35
1589 citiri
Tax & Finance Forum 2019, acum si la Sibiu

Pe 23 octombrie 2019, BusinessMark organizeaza o noua editie a Tax & Finance Forum, insa este prima ce va avea loc la Sibiu, la Hotel Ramada.

Evenimentul este adresat atat companiilor din mediul privat, cat si celor din sectorul public si va face o trecere prin cele mai importante aspecte legislative si fiscale.

Astfel, experti din cele mai importante companii de consultanta vor prezenta si analiza tendinte si politici la nivel international, armonizarea legislatiei romanesti, principalele aspecte privind impozitele directe si impozitele indirecte, modificari si reglementari ale Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala.

Alaturi de noi vor fi, in calitate de speaker:

CALIN STAN, Manager Litigii si dispute fiscale, EY Romania;

VIOREL SBORA, Partener preturi de transfer, ATIPIC Solutions;

ALINA FANITA, CEO, PKF Fincontas

OANA CORNICIUC, Manager, Preturi de Transfer, EY Romania.

Mark your B2B opportunity, alaturi de BusinessMark. Mai multe detalii despre TAX & FINANCE FORUM SIBIU 2019, modalitatea de inscriere si principalele teme de discutie, puteti afla AICI.

Proiectul, organizat in premiera la Sibiu, face parte dintr-o serie de evenimente ce vor continua si in luna noiembrie: 4 noiembrie - Tax & Finance Cluj-Napoca, 20-21 noiembrie - Tax & Finance Bucuresti, 28 noiembrie - Tax & Finance Timisoara.

Eveniment organizat de BusinessMark, sustinut de: EY Romania, ATIPIC Solutions, PKF Finconta

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM

Cu sustinerea: BRCC - Camera de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie, BCCBR - Billateral Chamber of Cmmerce Bulgaria - Romania, CCIFER - Camera Franceza de Comert si Industrie din Romania, Camera de Comert Romania - Israel

BusinessMark sprijina: Plantam Fapte Bune in Romania, The Social Incubator

Parteneri media: Ziare.com, Business24, DeBizz, Transilvania Business, Financial Market, Administratie.ro, Global Manager, MATEK, Curierul National, Jurnalul de Afaceri, SpatiulConstruit.ro, Portal Management, Business Press, Antreprenor in Romania, PRbox.ro, Rbe Connect, PRwave, Financiarul.ro, MoneyBuzz, Social Media Romania, DepozitInfo.ro, BirouInfo.ro, InTurda.ro, InfoOradea.ro, Clujul de Buzunar, Monitorul de Fagaras, LivePR, Curierul Fiscal, Gazeta de Agricultura, Cargo Magazin.

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business "concept propriu" prin care ne propunem sa oferim mediului de afaceri romanesc un spatiu profesionist de discutii si networking.

Combinand metode de comunicare si business matchmaking, oferim partenerilor nostri modele de dezvoltare complexe, conectandu-i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

#Tax Finance Forum 2019 Sibiu , #Stiri Taxe si impozite