Tariceanu vrea introducerea impozitului forfetar pentru hoteluri si restaurante

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 19:59
1315 citiri
Tariceanu vrea introducerea impozitului forfetar pentru hoteluri si restaurante
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit, marti, cu reprezentantii mediului de afaceri, sa discute posibilitatea introducerii impozitului forfetar pentru activitatiile din zona hotelurilor si restaurantelor, urmand sa fie stabilit plafonul pana la care se va aplica acesta.

"Am discutat despre posibilitatea introducerii unui sistem de impozit forfetar pentru o serie de activitati economice, in special, pentru cele din zona hoteluri-restaurante. Ramane sa stabilim plafonul pana la care se va aplica acest sistem de impozit forfetar", a declarat presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, la finalul intalnirii cu reprezentantii mediului de afaceri.

Tariceanu a mai afirmat ca impozitul forfetar "ar fi mult mai usor de administrat de Ministerul de Finante si, nu in ultimul rand, de contribuabili" si va permite reducerea substantiala a evaziunii fiscale in sectorul serviciilor hotelurilor si restaurantelor unde "evaziunea fiscala are proportii mari".

Potrivit ...citeste mai departe despre "Tariceanu vrea introducerea impozitului forfetar pentru hoteluri si restaurante" pe Ziare.com

#impozit forfetar hoteluri restaurante, #Tariceanu impozit forfetar , #Stiri Taxe si impozite