Tariceanu nu e de acord cu Fiscul, pe tema impozitarii nuntilor

Vineri, 19 Octombrie 2018, ora 11:05
1640 citiri
Tariceanu nu e de acord cu Fiscul, pe tema impozitarii nuntilor
Foto: Arhiva Pixabay

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, referitor la impozitarea nuntilor, ca nu ii place "sistemul acesta de delatiune".

"Eu am toata simpatia pentru toata lumea si pentru tinerii casatoriti. Sistemul acesta de delatiune, ca sa ii spun asa, nu imi place. Obligatia de fapt revine prestatorului de serviciu sa isi declare veniturile si sa isi plateasca impozitele, ca sa fim foarte clari", a declarat presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, intrebat fiind daca, in opinia sa, actiunea ANAF cu formularele trimise tinerilor casatoriti respecta libertatile si independenta.

Declaratiile presedintelui ALDE vin in contextul in care in spatiul public au aparut informatii potrivit carora ANAF a inceput sa trimita tinerilor casatoriti solicitari ca acestia sa declare ce relatii economice au avut, in contextul casatoriei civile si religioase, cu persoanele fizice sau firmele care le-au furnizat servicii de fotografie, muzica pentru petrecere si spatiul.

Nici reprezentantii Ministerului Finantelor si nici cei ai ANAF nu au oferit un punct de vedere pe acest subiect.

Citeste si Fiscul a luat nuntile in vizor: Tinerii casatoriti risca amenzi uriase daca nu declara cu cat au platit fotograful, DJ-ul si restaurantul

Precizam ca Tariceanu este la a cincea casatorie. Fostul premier s-a insurat, in 2013, cu Loredana Moise. ...citeste mai departe despre "Tariceanu nu e de acord cu Fiscul, pe tema impozitarii nuntilor" pe Ziare.com

#Tariceanu ANAF nunti , #Stiri Taxe si impozite