Situatie inedita la loteria bonurilor fiscale: Un singur om are 23 de bonuri castigatoare - cum e posibil

Marti, 14 Aprilie 2015, ora 17:23
1114 citiri
Situatie inedita la loteria bonurilor fiscale: Un singur om are 23 de bonuri castigatoare - cum e posibil

Un aradean de 43 de ani are nici mai mult nici mai putin de 23 de bonuri fiscale care indeplinesc conditiile pentru a-l face beneficar al unei parti din marele premiu de un milion de lei pus la bataie la loteria bonurilor fiscale.

Constantin Lungu, de 43 de ani, este din satul aradean Firiteaz si s-a prezentat, marti, la Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) pentru a revendica anumite castiguri la Loteria bonurilor fiscale.

Barbatul are sase copii si lucreaza doar doua luni pe an, cand construieste sobe de teracota. El a adunat din cosurile de gunoi ale unor magazine peste 1.500 de bonuri fiscale.

Loteria bonurilor fiscale: Care este bonul care aduce un castig de un milion de lei

Seful AJFP Arad, Marius Draganescu, a declarat ca barbatul a prezentat, in original, nu mai putin de 23 de bonuri fiscale de cate 6 lei, emise in 7 februarie, castigatoare la Loteria bonurilor fiscale.

"Barbatul a depus 23 de bonuri fiscale valabile, in original, care au fost emise ...citeste mai departe despre "Situatie inedita la loteria bonurilor fiscale: Un singur om are 23 de bonuri castigatoare - cum e posibil" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bon fiscal adunate gunoi castigator , #Stiri Taxe si impozite