Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Si PFA beneficiaza de regimul derogatoriu de declarare la Fisc

Si PFA beneficiaza de regimul derogatoriu de declarare la Fisc


Societatile comerciale care isi suspenda activitatea economica au la dispozitie posibilitatea ca, pe perioada de inactivitate, sa nu mai depuna la autoritatile fiscale declaratiile pentru impozitele, taxele si contributiile pe care le datoreaza bugetului de stat.

Aceasta facilitate a fost extinsa si in cazul persoanelor fizice autorizate care si-au suspendat activitatea economica, potrivit unui ordin emis de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ce a intrat deja in vigoare.

Fiscul a publicat vineri ordin care modifica procedura de aprobare a regimului de declarare obligatoriu astfel incat si persoanele fizice autorizate sa poata beneficia de acest regim pentru obligatiile declarative inscrise in vectorul fiscal (impozit pe salarii, contributii sociale, TVA, accize).

Este vorba despre Ordinul ANAF nr. 342/2013, publicat in Monitorul Oficial nr. 194 din 5 aprilie, care a intrat in vigoare in ziua publicarii, fiind, deci, deja aplicabil.

Citeste mai multe despre Si PFA beneficiaza de regimul derogatoriu de declarare la Fisc pe Avocatnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2872 ori