Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Serban Pop: ANAF va fi reorganizata, va aduce mai multi bani la buget

Serban Pop: ANAF va fi reorganizata, va aduce mai multi bani la buget


Seful ANAF, Serban Pop, afirma ca vrea sa aduca un plus de credibilitate si de siguranta in ceea ce priveste activitatea acestei institutii si ca anterioarele conduceri au intretinut o stare de nesiguranta in sistemul fiscal.

Printre obiectivele sefului ANAF se numara reorganizarea agentiei, pentru o mai buna colectare a veniturilor.

"Consider esentiala respectarea programului de reorganizare a ANAF, prin care se va realiza regionalizarea administratiei fiscale, in vederea cresterii eficientei si reducerii costurilor de colectare, de la 9.800 de lei pentru 1 milion de lei colectati, in 2011, la 9.000 de lei la 1 milion de lei colectati, in 2012.

Pentru o mai buna colectare a veniturilor, vom standardiza activitatea compartimentelor cu atributii de executare silita prin informatizarea lor si vom imbunatati regulile privind masurile de angajare a raspunderii solidare si de infiintare a popririi electronice asupra tertilor, precum si procedura de valorificare a bunurilor in cadrul executarii silite.

Citeste mai multe despre Serban Pop: ANAF va fi reorganizata, va aduce mai multi bani la buget pe Ziare.com.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2697 ori