Senatorul Citu: Se pregateste o noua taxa pentru ca PSD nu are bani sa restituie taxele platite pana acum

Duminica, 03 Decembrie 2017, ora 13:50
1151 citiri
Senatorul Citu: Se pregateste o noua taxa pentru ca PSD nu are bani sa restituie taxele platite pana acum
Foto: Facebook/Florin Citu

Senatorul PNL Florin Citu a declarat, duminica, ca Guvernul pregateste introducerea unei noi taxe "pentru ca PSD nu are bani sa restituie taxele platite pana acum", motiv pentru care a fost amanata adoptarea bugetului pentru 2018.

"Sa fie foarte clar. Romani vi se pregateste o noua taxa pentru ca PSD nu are bani sa restituie taxele platite pana acum (de aceea se tot amana bugetul pentru 2018). Cum se va numi noua taxa, nu mai conteaza. Dar stim sigur ca la cateva luni dupa aplicare, cineva o va anula in instanta. Si nici asta nu va conta. Cei care o platesc sa se astepte sa o primeasca inapoi in medie dupa o perioada de 8 ani (sumele vor fi mai mari ca cele din perioada 2008-2016). #tudoselabnr", a scris Florin Citu pe Facebook.

El a adaugat ca premierul Mihai Tudose s-ar putea sa renunte la noua taxa, daca multi romani se vor exprima impotriva acesteia.

"Dragnea si Tudose o pun de un CARITAS! Stiati deja ca statul PSD-ist este mafiot. Nu este un secret", a mai scris senatorul liberal.

El a dat ca exemplu taxa de mediu pentru prima inmatriculare a autovehiculelor.

"Va prezint astazi o mare ticalosie a acestui stat PSD-isit. Si mai rau, e pe cale sa se repete si in 2018. Din 2008 si pana astazi ati imprumutat statul roman impotriva vointei voastre. Ma refer la taxa de mediu/taxa de poluare/timbru de mediu/taxa de prima inmatriculare etc. Desi aveau nume diferite reprezentau aceeasi hotie brevetata de statul mafiot PSD-ist. (...)

Inca din 2009 unii dintre voi ati dat in judecata statul roman si ati castigat. Suntem in 2017, si doar dupa decizia CJUE PSD-isiti suparati se jura pe programul de guvernare ca ne dau banii inapoi. Cine ii mai crede? Ati inteles cum sta treaba cu statul mafiot PSD-ist? Astia ne-au luat banii din 2008 si ne promit ca ii returneaza pana in 2019. In tot acest timp ei, PSD-istii, stiau ca acesti bani sunt incasati ilegal. Dar ticalosia acestui partid nu se opreste aici. Dupa ce am analizat cererea de restituire nu o sa va vina sa credeti ce am descoperit. Astia sunt mai hoti ca Terente din Braila", a mai scris Florin Citu.

Se schimba procedurile de restituire a taxei pe poluare si a timbrului de mediu pentru masiniMinistrul Mediului: Gandim o taxa de poluare pentru masinile cu norma de poluare mica si emisii mari de CO2 ...citeste mai departe despre "Senatorul Citu: Se pregateste o noua taxa pentru ca PSD nu are bani sa restituie taxele platite pana acum" pe Ziare.com

#Florin Citu PSD taxa, #senator Citu PSD taxa, #Guvern taxa inmatriculare , #Stiri Taxe si impozite