Seful Fiscului, acuzat ca vrea sa-i pedepseasca pe angajatii care au mers la protestele fata de clasa politica

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 22:15
1123 citiri
Seful Fiscului, acuzat ca vrea sa-i pedepseasca pe angajatii care au mers la protestele fata de clasa politica
Foto: ANAF

Alianta Sindicatelor Bugetarilor "Sed Lex" a adus marti acuzatii grave la adresa presedintelul ANAF Gelu Diaconu, spunand ca acesta a intervenit "in mod abuziv" in desfasurarea examenelor de promovare.

Sindicalistii sustin, intr-un comunicat de presa, ca Gelu Diaconu "incearca sa umileasca si sa pedepseasca functionarii care au manifestat spontan, considerand ca si acest lucru a contribuit la caderea Guvernului Ponta din care facea parte".

Acuzatiile vin dupa ce seful fiscului a destituit din functie doi directori generali din teritoriu, din cauza ca nu au respectat procedurile legate de examenele de promovare, mai exact nu au solicitat "aparatului central al ANAF desemnarea unui membru din cadrul Directiei de Integritate pentru a face parte din comisiile de examinare care vor superviza examenele de promovare".

Doi directori ANAF, demisi din functie: Au incalcat regulamentele

Ulterior, reprezentantii "Sed Lex" au dezvaluit ca "Gelu Stefan Diaconu a dispus, chiar in timpul ...citeste mai departe despre "Seful Fiscului, acuzat ca vrea sa-i pedepseasca pe angajatii care au mers la protestele fata de clasa politica" pe Ziare.com

#Gelu Diaconu abuz, #sef Fisc abuz, #sef ANAF examene , #Stiri Taxe si impozite