Seful Fiscului a decis sa taie salariile inspectorilor Antifrauda

Luni, 06 Martie 2017, ora 10:40
1095 citiri
Seful Fiscului a decis sa taie salariile inspectorilor Antifrauda
Foto: Arhiva Ziare.com

Seful ANAF a decis sa taie salariile inspectorilor Antifrauda.

Digi24 informeaza ca seful Fiscului, Bogdan Nicolae-Stan, a dat un ordin prin care de la 1 martie se reduce sporul pentru suprasolicitare psihica de la 25% din salariul brut la 5%, ceea ce va insemna o scadere substantiala a salariilor pentru inspectorii Antifrauda.

De acest spor beneficiau inspectorii Antifrauda, inspectorul sef Antifrauda, inspectorul adjunct Antifrauda si inspectorul general Antifrauda.

Liderul sindicatului Functionarilor Publici, Sebastian Oprescu, a declarat ca se ajunge sa fie platita "doar functia publica si nu activitatea individului".

"Cred eu ca vor aparea discutii intre diferite categorii de bugetari. Nu sustinem categoric o asemenea initiativa. Noi am solicitat extinderea sporului la nivelul tuturor institutiilor care au activitate de control", a spus Oprescu pentru postul TV citat.

Citeste si

Grindeanu cere ANAF sa vina pana marti cu o solutie pentru a avea incasari mai mari la bugetFiscul isi revine dupa socul din ianuarie: In februarie, a colectat cu aproape 7% mai mult ca-n 2016

Dupa ce s-a intalnit, vineri, cu ministrul de Finante si seful Fiscului, premierul Sorin Grindeanu a cerut ANAF masuri pentru o "reforma pe fond" pana marti, pentru cresterea gradului de colectare la buget.

Digi24 sustine ca decizia de reducere a salariilor a fost, teoretic, luata ca masura de a creste incasarile bugetare.

Luni, presedintele ANAF a convocat si o intalnire cu directiile generale si regionale pentru crearea unui plan de actiune care sa creasca incasarile la buget. ...citeste mai departe despre "Seful Fiscului a decis sa taie salariile inspectorilor Antifrauda" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#salarii mai mici Antifrauda, #salarii scazute ANAF Antifrauda , #Stiri Taxe si impozite