Seful ANAF, critici pentru presedintele Consiliului Fiscal si Ludovic Orban

Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 13:30
1429 citiri
Seful ANAF, critici pentru presedintele Consiliului Fiscal si Ludovic Orban
Foto: Ziua de Constanta

Seful ANAF, Gelu Diaconu, il critica dur pe Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, apreciind ca acesta se situeaza "in afara realitatii" atunci cand spune ca imbunatatirea colectarii TVA nu se datoreaza combaterii evaziunii fiscale, ci cresterii consumului.

Diaconu se arata deranjat si de declaratiile unor politicieni. Seful ANAF se declara bucuros ca Ludovic Orban s-a trezit "din letargie" si ii recomanda ironic sa isi concentreze atentia spre domeniul transporturilor.

"Observ ca, in corul celor care critica si analizeaza activitatea ANAF, pornind de la principiul ca orice initiativa sau rezultat al institutiei sunt din start gresite, se alatura zilnic cate cineva. Daca pana acum, corul era format preponderent din persoane de la care poti avea cu greu pretentia ca inteleg ce inseamna administrarea fiscala, fiind manati de simple interese politicianiste, ieri am vazut ca domnul Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, sugereaza opiniei publice ca rezultatele bune ...citeste mai departe despre "Seful ANAF, critici pentru presedintele Consiliului Fiscal si Ludovic Orban" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Diaconu Anaf Consiliul Fiscal, #ANAF Ionut Dumitru TVA, #Anaf raspunde Orban , #Stiri Taxe si impozite