Se intoarce roata? Va creste din nou TVA in cativa ani? Ce nu ne spune Guvernul Interviu

Joi, 25 Iunie 2015, ora 06:11
1065 citiri
Se intoarce roata? Va creste din nou TVA in cativa ani? Ce nu ne spune Guvernul Interviu

Noul Cod Fiscal a fost adoptat, miercuri, in Camera Deputatilor, for decizional, asa ca mingea e in terenul presedintelui Klaus Iohannis. Insa s-a grabit Guvernul cu reducerea TVA la 19%? Si ce alte capcane mai ascunde acest document?

Pentru a raspunde la aceste intrebari, Ziare.com a stat de vorba cu analistul Aurelian Dochia, care ne-a precizat ca e posibil ca Romania sa revina la TVA de 24% in urmatorii ani.

Mai mult, el sustine ca Guvernul trebuie sa fie prudent si sa nu se bazeze doar pe datele din prima parte a anului 2015.

Analistul a pus "graba" Executivului si pe seama alegerilor de anul viitor, insa considera ca mediul de afaceri primeste masurile de reducere a fiscalitatii cu bratele deschise.

Afla mai multi detalii despre Codul Fiscal, adoptat in Camera Deputatilor

In proiectul initial al Codului Fiscal se propunea reducerea TVA de la 24 la 20 la suta, iar acum deputatii au votat pentru o cota de 19%. Cat conteaza acest procent? Cum va fi influentat bugetul ...citeste mai departe despre "Se intoarce roata? Va creste din nou TVA in cativa ani? Ce nu ne spune Guvernul Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#efecte reducere TVA, #efecte Codul Fiscal, #reducere TVA 19 , #Stiri Taxe si impozite