Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Schimbari importante de ordin fiscal pentru PFA si profesii liberale

Schimbari importante de ordin fiscal pentru PFA si profesii liberale

Fiscul a actualizat formularele necesare impozitarii persoanelor fizice ce realizeaza venituri impozabile, dar a si introdus unele noi. Acestea sunt utile atat celor ce isi desfasoara activitatea ca PFA, dar si in cazul profesiilor libere ori persoane ce realizeaza venituri din cedarea folosintei bunurilor, activitati agricole impozitate in sistem real sau jocuri de noroc.

Schimbarile au fost realizate prin OpANAF nr.3605/2015, informeaza un comunicat de presa remis Ziare.com de specialistii Benta Consult.

Formularele modificate sunt:

formularul 200 "Declaratie privind veniturile realizate din Romania", cod 14.13.01.13, impreuna cu anexa la declaratie;formularul 201 "Declaratie privind veniturile realizate din strainatate", cod 14.13.01.13/7;formularul 205 "Declaratie informativa privind impozitul retinut la sursa si castigurile/pierderile realizate, pe beneficiari de venit", cod 14.13.01.13/I;formularul 250 "Decizie de impunere anuala pentru veniturile realizate din Romania ...citeste mai departe despre "Schimbari importante de ordin fiscal pentru PFA si profesii liberale" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1672 ori