Scandalul dezinfectantilor: ANAF a inceput o ancheta la Hexi Pharma

Vineri, 13 Mai 2016, ora 17:08
1174 citiri
Scandalul dezinfectantilor: ANAF a inceput o ancheta la Hexi Pharma
Foto: Hexi.ro

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a demarat o ancheta la Hexi Pharma, care vizeaza verificarea firmei din punct de vedere fiscal, inclusiv pe linia relatiei cu firmele offshore din Cipru, pentru care a invocat in instanta facturi neachitate de peste 20 milioane de euro.

Firma era in evidentele Fiscului inainte de a debuta scandalul dezinfectantilor, insa verificarile se justifica cu atat mai mult in contextul noilor date aparute, relateaza News.ro.

Scandalul dezinfectantilor: Produsele Hexi Pharma au ajuns si peste granita

Hexi Pharma si-a cerut insolventa, invocand in solicitarea depusa la Tribunalul Bucuresti, pe langa o datorie de 23,5 milioane de lei catre bugetul de stat si catre furnizori ai companiei, facturi in valuta neachitate de peste 20 milioane de euro catre doua offshore-uri din Cipru.

Hexi Pharma are datorii si facturi neachitate de peste 25 de milioane de euro

Unul dintre acestea are legatura cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, iar ...citeste mai departe despre "Scandalul dezinfectantilor: ANAF a inceput o ancheta la Hexi Pharma" pe Ziare.com

#ANAF ancheta Hexi Pharma, #Hexi Pharma relatii firme offshore Cipru, #Hexi Pharma facturi neachitate, #Hexi Pharma datorii, #Hexi Pharma verificari , #Stiri Taxe si impozite