Rovinieta poate fi platita si prin SMS de clientii RCS&RDS

Joi, 13 Aprilie 2017, ora 15:40
3362 citiri
Rovinieta poate fi platita si prin SMS de clientii RCS&RDS
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat joi ca, impreuna cu grupul RCS&RDS, a implementat solutiile tehnice de interconectare pentru achitarea rovinietelor, prin SMS, pentru noile categorii de vehicule, pentru clientii companiei.

Astfel, incepand cu 12 aprilie, soferii din Romania, detinatori de cartele SIM ai operatorului de telefonie pot achita rovinieta prin SMS pentru toate categoriile de vehicule.

Rovinieta pentru un autoturism, pentru sapte zile, costa 2,62 euro, fara TVA, iar pentru vehiculele de transport marfa cu masa totala mai mica sau egala de 3,5 tone costa 5,14 euro, fara TVA, tot pentru sapte zile.

Citeste si Rovinietele se ieftinesc de vineri pentru unele autovehicule

Pentru ultima categorie mentionata, rovinieta valabila o zi costa 3,46 euro, fara TVA.

Tarifele de utilizare si de trecere pe reteaua de autostrazi si drumuri nationale din Romania, denumite roviniete, au ramas neschimbate pentru autoturisme si autocare, dar au scazut si cu 38% pentru autovehiculele comerciale incepand din ianuarie, potrivit noii grile publicate la inceputul anului de CNAIR. ...citeste mai departe despre "Rovinieta poate fi platita si prin SMS de clientii RCS&RDS" pe Ziare.com

#rovinieta SMS RCSRDS, #rovinieta clienti RCS RDS, #plata rovinieta , #Stiri Taxe si impozite