Retailerii se plang: Se incearca demonizarea supermarketurilor, portretizarea lor in "tapi ispasitori"

Luni, 25 Mai 2015, ora 19:49
1044 citiri
Retailerii se plang: Se incearca demonizarea supermarketurilor, portretizarea lor in "tapi ispasitori"

Marii retaileri din Romania sunt nemultumiti de faptul ca scenariul cresterii preturilor inainte de reducerea TVA a fost pus la cale de anumite grupuri de interese, care vor sa demonizeze supermarketurile si sa le transforme in "tapi ispasitori".

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) precizeaza, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com, ca sprijina reducerea TVA la alimente din 1 iunie si ca face tot posibilul ca masura sa se resimta in buzunarul cetatenilor.

Scumpiri la raft inainte de reducerea TVA? Cum ii ameninta Ponta pe retaileri (Video)

"Asociatia Marilor Retaileri din Romania a recomandat tuturor membrilor sai sa utilizeze toate instrumentele comerciale care le stau la dispozitie pentru ca scaderea TVA sa se regaseasca in pretul la raft si sa fie, astfel, in beneficiul consumatorului.

AMRCR reitereaza faptul ca intelege sa fie partener al Guvernului in acest proiect si reaminteste ca membrii AMRCR au cerut FMI in urma cu patru ani reducerea TVA ...citeste mai departe despre "Retailerii se plang: Se incearca demonizarea supermarketurilor, portretizarea lor in "tapi ispasitori"" pe Ziare.com

#supermarket tap ispasitor, #retaileri scumpiri raft, #supermarket cresteri preturi TVA , #Stiri Taxe si impozite