Restaurante de lux din Bucuresti, inchise pentru ca nu emiteau bon fiscal - vezi lista

Luni, 16 Martie 2015, ora 20:20
1100 citiri
Restaurante de lux din Bucuresti, inchise pentru ca nu emiteau bon fiscal - vezi lista

Mai multor restaurante si localuri cunoscute din Bucuresti le-a fost suspendata activitatea de catre de inspectorii fiscali, pentru perioade cuprinse intre o luna si trei luni, intrucat nu emiteau bonuri fiscale.

Surse din cadrul ANAF au declarat ca restaurantele cu activitate suspendata se afla in zone mondene precum Dorobanti, Herastrau, dar si in zona Bulevardului Decebal si in Mall Vitan.

Potrivit surselor, restaurantele sau localurile a caror activitate a fost suspendata sunt White Horse, La Belle Epoque, La Fattoria, Harem, PHII 16 Lounge, La Farinne, Restaurant Complex Herastrau, Restaurant Argentine, Mossano Caffe, Pepper Lounge Cafe, Gatto Lounge, Ruby Tuesday (Mall Vitan), Restaurant Casa Dragonului si Dristor Kebap Mall Vitan.

Bacsisul inclus pe bonul fiscal - Propunerea a ajuns la Finante

A fost suspendata, de asemenea, activitatea casei de schimb Dristor Exchange din Mall Vitan.

Pe usile localurilor, autoritatile au lipit urmatorul anunt: "Activitate ...citeste mai departe despre "Restaurante de lux din Bucuresti, inchise pentru ca nu emiteau bon fiscal - vezi lista" pe Ziare.com

#restarante Bucuresti inchise bon, #restarante Bucuresti inchise, #bonuri restaurante Bucuresti , #Stiri Taxe si impozite