Reducerea TVA la apa: Teodorovici explica de ce e buna pentru populatie si operatori

Duminica, 26 Aprilie 2015, ora 11:56
992 citiri
Reducerea TVA la apa: Teodorovici explica de ce e buna pentru populatie si operatori

Unii operatori de apa au in vedere o crestere a tarifelor, iar reducerea TVA la apa va reprezenta un sprijin atat pentru acestia, cat si pentru populatie, care nu ar simti majorarea in facturi, a declarat duminica, intr-o emisiune la ProTV, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

"Astazi, in Romania, consumul de apa pe cap de locuitor este unul foarte mic in comparatie cu media la nivel european, ceea ce ridica semne de intrebare. Pe de o parte, costul, poate, cu toate ca in Romania apa nu este scumpa in comparatie cu ce inseamna costuri pentru productie, tratarea ei si livrarea in conditii europene catre populatie. Poate veniturile populatiei fac ca aceasta sa para un produs mai scump.

Pe de alta parte, apa este un produs alimentar. De asemenea, tarifele la apa ar trebui crescute in unele cazuri. Sunt unii operatori in Romania care si-au asumat prin hotarari de consilii locale ale acelor primarii ce fac parte din asociatia operatorilor de apa ca vor creste tarifele la ...citeste mai departe despre "Reducerea TVA la apa: Teodorovici explica de ce e buna pentru populatie si operatori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reducere TVA apa, #reducere TVA operatori, #Eugen Teodorovici reducere TVA , #Stiri Taxe si impozite