Reactia sefului ANAF la proteste: Sunt speriati de gandul ca nu-si mai pot negocia functiile prin carciumi

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 09:20
1307 citiri
Reactia sefului ANAF la proteste: Sunt speriati de gandul ca nu-si mai pot negocia functiile prin carciumi
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Fiscului, Gelu Stefan Diaconu, a reactionat, joi dimineata, la protestul anuntat de sindicalisti, care vor demisia acestuia.

"Vasile Marica, veriga de legatura dintre grupurile de interese locale si cativa locotenenti personali ai acestuia speriati de gandul ca nu-si mai pot negocia functiile prin carciumi, crede ca mai poate manipula opinia publica cu un protest impotriva modernizarii ANAF", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com de seful ANAF.

Vasile Marica, acuzat de inca un vames ca a luat spaga

Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex a anuntat, miercuri, ca va demara joi o actiune de protest in fata Ministerului Finantelor si ANAF, intre orele 11.00 - 14.00.

Pe perioada actiunii desfasurate in Bucuresti, finantistii din toata tara vor intrerupe lucrul cu publicul si vor protesta in fata administratiilor judetene ale finantelor publice.

Actiunea, denumita "Marsul Demnitatii", este menita "sa atraga atentia asupra consecintelor grave ale ...citeste mai departe despre "Reactia sefului ANAF la proteste: Sunt speriati de gandul ca nu-si mai pot negocia functiile prin carciumi" pe Ziare.com

#reactie presedinte ANAF proteste, #demisie presedinte ANAF , #Stiri Taxe si impozite