Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raportarile anuale: Amenzi de pana la 40.000 lei pentru nerespectarea procedurilor

Raportarile anuale: Amenzi de pana la 40.000 lei pentru nerespectarea procedurilor


Firmele care nu respecta procedurile indicate de ordinul privind intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale, recent publicat de catre autoritati, risca penalitati de pana la 40.000 de lei, spun consultantii Accace, unul dintre liderii din Europa Centrala si de Est in zona serviciilor de outsourcing si consultanta.

Incepand cu publicarea ordinului 40 din 15 ianuarie 2013 si cu aparitia pe site-ul ANAF a formularelor emise de Ministerul Finantelor Publice pentru intocmirea situatiilor financiare anuale, s-a dat startul oficial al raportarilor locale.

Avand in vedere penalitatile inscrise in legea contabilitatii, companiile trebuie sa se asigure ca intocmesc si depun corect situatiile financiare si raportarile contabile anuale.

Citeste mai multe despre Raportarile anuale: Amenzi de pana la 40.000 lei pentru nerespectarea procedurilor pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1705 ori