Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Programatorii, scutiti de impozitul pe salarii si in 2016: Conditii de fond si forma

Programatorii, scutiti de impozitul pe salarii si in 2016: Conditii de fond si forma

Si in anul 2016 persoanele fizice angajate cu functie de creator de programe pentru calculator beneficiaza de scutirea la plata pentru impozitul pe venitul din salariu.

Aceasta este o masura fiscala foarte buna si ar trebui extinsa la toate categoriile de persoane fizice ce realizeaza exporturi de servicii. Afirmam asta prin prisma faptului ca majoritatea bunurilor manufacturate se fabrica in China si se comercializeaza in toata lumea, prin urmare ar fi oportun ca noi sa stimulam toate exporturile de servicii.

In anul 2015 a aparut o modificare normativa importanta, in sensul ca poate fi considerat programator in acceptiunea scutirii de impozit pe venit data de art. 60 din noul Cod Fiscal orice persoana fizica absolventa a unei facultati, cu studii superioare de lunga durata, indiferent de domeniul studiilor.

Citeste mai departe despre "Programatorii, scutiti de impozitul pe salarii si in 2016: Conditii de fond si forma" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1629 ori