Primaria Campulung Moldovenesc, executata silit de ANAF pentru o investitie garantata de Guvern

Duminica, 29 Martie 2015, ora 15:42
1202 citiri
Primaria Campulung Moldovenesc, executata silit de ANAF pentru o investitie garantata de Guvern
Foto: kmkz.ro

Primarul din Campulung Moldovenesc spune ca municipiul a fost executat silit de ANAF cu 2,3 milioane de lei pentru un credit garantat de Guvern si accesat pentru un proiect judetean de utilitati, edilul sustinand ca centrala termica de cogenerare construita in urma programului nu este functionala.

Primarul din Campulung Moldovenesc, Mihaita Negura, a declarat, duminica, pentru Mediafax ca judetul Suceava, reprezentat de Consiliul Judetean, impreuna cu alte 61 de localitati, intre care si Campulung Moldovenesc, au contractat un imprumut in valoare de 86,3 milioane de euro de la Deutsche Bank London pentru realizarea programului "Utilitati si mediu la standarde europene in judetul Suceava".

Din valoarea imprumutului, pentru municipiul Campulung Moldovenesc a fost alocata suma de 13.469.130 de euro cu o perioada de rambursare 20 de ani si o perioada de gratie de 5 ani de la ultima tragere.

Banii respectivi au fost investiti in construirea unei centrale termice de cogenerare, care ...citeste mai departe despre "Primaria Campulung Moldovenesc, executata silit de ANAF pentru o investitie garantata de Guvern" pe Ziare.com

#Primaria Campulung Moldovenesc executata silit, #ANAF primarie executata , #Stiri Taxe si impozite