Ponta: Taxa pe stalp ar putea fi adaptata, daca incasarile la buget vor permite

Vineri, 23 Mai 2014, ora 10:41
1671 citiri
Ponta: Taxa pe stalp ar putea fi adaptata, daca incasarile la buget vor permite

Premierul Victor Ponta a anuntat joi, la Oradea, ca asa numita "taxa pe stalp" ar putea fi adaptata in Parlament, daca vor fi incasari la buget asa cum se preconizeaza, respectiv mult mai bune decat s-a estimat initial.

"Taxa a fost aprobata in urma cu opt luni de zile de un ministru de finante liberal si nu a fost criticata atunci. (...) Eu pot sa spun un singur lucru. Avem pe 25 mai, duminica, raportarile, avem impactul, care daca este asa cum eu cred, impactul bugetar, incasari mult mai mari la buget decat s-au preconizat initial, ne permite doua lucruri.

In primul si in primul rand sa reducem CAS - si cred ca pentru orice angajator (...) si pentru cei care vor sa creeze locuri de munca asta e o veste foarte buna, ca si scutirea de impozit a profitului reinvestit si, de asemenea, sa adaptam acolo unde impactul este semnificativ, in Parlament, prevederile acestei scutiri de taxa care nu mai functioneaza", a precizat premierul, dupa vizita la compania Celestica.

El a explicat ...citeste mai departe despre "Ponta: Taxa pe stalp ar putea fi adaptata, daca incasarile la buget vor permite" pe Ziare.com

#taxa pe stalp, #impozite taxe stalp, #Victor Ponta taxa stalp , #Stiri Taxe si impozite