Ponta il trage de urechi pe Constantin: Cum sa platesti 24% la miere?! Aveti grija

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 15:04
1050 citiri
Ponta il trage de urechi pe Constantin: Cum sa platesti 24% la miere?! Aveti grija
Foto: Captura YouTube

Premierul Victor Ponta l-a tras de urechi pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la debutul sedintei de guvern de miercuri, pentru faptul ca mierea nu a fost inclusa pe lista produselor alimentare pentru care TVA se va reduce la 9%.

"Iar ati uitat mierea? Ati pus mierea? Parlamentarii pun mierea, noi punem doar carnea? Hai, domnule ministru... cum sa platesti 24% la miere?! Aveti grija, ca e pacat", a precizat Ponta.

Executivul a aprobat, miercuri, proiectele de Cod Fiscal si Cod de Procedura Fiscala, care urmeaza sa fie trimise pentru dezbatere in Parlament. Daca vor fi adoptate de Senat si Camera Deputatilor, atunci ar urma sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2016.

Guvernul a aprobat Codul fiscal si Codul de procedura fiscala - ce masuri ia si ce efecte asteapta

Anterior, Ponta a declarat ca Guvernul ar putea aplica o masura inclusa in aceste Coduri mai devreme, de la 1 iunie 2015.

"E 25 martie, asa ca avem practic o imagine extrem de clara a incasarilor la ...citeste mai departe despre "Ponta il trage de urechi pe Constantin: Cum sa platesti 24% la miere?! Aveti grija" pe Ziare.com

#Ponta miere TVA, #Ponta ministrul Agriculturii miere, #reducere tva miere , #Stiri Taxe si impozite