Ponta, despre taxa pe stalp: Poate o sa vina un guvern si mai bun si o sa o reduca la 0,5%

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 16:10
1463 citiri
Ponta, despre taxa pe stalp: Poate o sa vina un guvern si mai bun si o sa o reduca la 0,5%

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, la rafinaria Petrobrazi din judetul Prahova, referindu-se la reducerea taxei pe constructii speciale de la 1,5% la 1%, ca Guvernul pe care il conduce "atat a putut sa faca", adaugand ca poate anul viitor va veni un guvern mai bun care o va reduce la 0,5%.

"Acum daca dau vestea ca taxa pe constructii speciale se reduce de la 1,5 la 1%, doamna Gheorghe (n.r. - Mariana Gheorghe, CEO Petrom Romania) imi va spune sa o reducem la 0,5%. Poate o sa vina la anul un guvern si mai bun decat al meu si o sa o reduca la 0,5%. Guvernul acesta atat a putut sa faca. Poate insa sa vina cu reducerea contributiilor la asigurari sociale", a spus Ponta, sambata, in discursul tinut cu ocazia celebrarii a 80 de ani de la infiintarea rafinariei Petrobrazi.

Guvernul reduce taxa pe stalp

Premierul a mai spus ca, in ultima perioada, Romania s-a apropiat mult de statul de tara independenta din punct de vedere energetic.

"Domeniul energiei e un domeniu in care ...citeste mai departe despre "Ponta, despre taxa pe stalp: Poate o sa vina un guvern si mai bun si o sa o reduca la 0,5%" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#taxa pe stalp, #reducere taxa stalp, #Victor Ponta taxa stalp , #Stiri Taxe si impozite