Ponta ataca Opozitia: Prostie si rautate am vazut destula. Codul Fiscal, o reforma radicala (Video)

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 14:40
958 citiri
Ponta ataca Opozitia: Prostie si rautate am vazut destula. Codul Fiscal, o reforma radicala (Video)

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri, ca adoptarea noului Cod Fiscal este esentiala si reprezinta o reforma radicala, atacand Opozitia pe tema fondurilor europene, precizand ca "prostie si rautate am vazut destula".

"Toata lumea asteapta noul Cod Fiscal cu un optimism extraordinar, e o reforma radicala, pe care putem sa o facem acum, deoarece rezultatele economice ne permit acest lucru si nu trebuie sa ratam acest moment. Imi doresc foarte tare sa existe dezbateri puternice, in Parlament, mai sunt trei luni. Doar daca va exista un blocaj politic in Parlament imi voi angaja raspunderea", a spus prim-ministrul, la debutul sedintei de Guvern.

Invitatii Ziare.com Costel Alexe: Un poker fiscal cu soarta Romaniei

El a spus ca spera ca PNL sa voteze proiectul.

"Am vazut ca Opozitia si-a schimbat punctul de vedere initial, care era un punct de vedere pur politicianist si vor sustine acest Cod Fiscal si bine fac, ca nu e Codul Fiscal al nostru, e Codul Fiscal al Romaniei si ...citeste mai departe despre "Ponta ataca Opozitia: Prostie si rautate am vazut destula. Codul Fiscal, o reforma radicala (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta atac Opozitie fondurile europene, #Ponta Cod Fiscal, #Ponta Cod Fiscal Parlament , #Stiri Taxe si impozite