Ordonanta salariilor demnitarilor intra in vigoare instant, nicio veste despre amnistia fiscala demult adoptata

Joi, 16 Iulie 2015, ora 08:41
1320 citiri
Ordonanta salariilor demnitarilor intra in vigoare instant, nicio veste despre amnistia fiscala demult adoptata
Foto: Arhiva Ziare.com

Legile in Romania anului 2015 au un parcurs rapid sau lent, in functie de cui servesc acestea interesele. Iar realitatile sunt ascunse publicului fie de zgomotul de fond produs de politicieni, fie de tacerea lor.

Cel mai recent exemplu: au trecut 21 de zile de cand Legea privind anularea unor obligatii fiscale (asa numita Amnistie fiscala - care pune ordine in arbitrariul in care ANAF a interpretat legea in ultimul an) a fost votata de Parlament. Insa nu a gasit inca drumul spre Monitorul Oficial, desi ar trebui sa opereze din data de 1 iulie.

Important: pana sa apara in Monitorul Oficial legea amnistiei, Fiscul executa contribuabilii carora va trebui sa le dea banii inapoi. Legea vizeaza preponderent meseriile liberale - un numar pe care statistica il evalueaza la 400.000.

Cum de amnistia fiscala nu se mai aude nimic, ANAF a luat la puricat asiguratorii si presaAmnistie fiscala: Guvernul sterge cu buretele unele datorii si obligatii CASSPonta explica pentru cine face amnistie ...citeste mai departe despre "Ordonanta salariilor demnitarilor intra in vigoare instant, nicio veste despre amnistia fiscala demult adoptata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ordonanta salarii majorate demnitari, #amnistie fiscala Ponta , #Stiri Taxe si impozite