Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noul Cod Fiscal ajuta industria bauturilor alcoolice: Apelul facut de companiile din domeniu

Noul Cod Fiscal ajuta industria bauturilor alcoolice: Apelul facut de companiile din domeniu
Noul Cod Fiscal are potentialul de a diminua evaziunea fiscala de peste 75% din industria bauturilor spirtoase, fara ca veniturile colectate de stat sa scada, potrivit Asociatiei Spirits Romania, care reprezinta o parte din producatorii si importatorii de bauturi spirtoase din tara noastra.

Asociatia sustine adoptarea masurilor de reducere a poverii fiscale din sectorul bauturilor spirtoase prevazute in noul Cod Fiscal, sustinut de alfel de majoritatea reprezentantilor mediului de afaceri.

Economistii fac apel la liderii politici: Noul Cod Fiscal nu e perfect, dar trebuie adoptat!

"Reducerea accizei la bauturi spirtoase este vitala pentru sectorul nostru, care din 2013, de cand a crescut cu 42% acciza pentru alcoolul etilic, se confrunta cu pierderi semnificative cauzate de o crestere fara precedent a pietei negre. Introducerea acestei masuri, fie prin noul Cod Fiscal, fie prin alte proiecte legislative, reprezinta o mult asteptata corectare a politicilor fiscale din 2013, ale ...citeste mai departe despre "Noul Cod Fiscal ajuta industria bauturilor alcoolice: Apelul facut de companiile din domeniu" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1001 ori