Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Normele de aplicare a taxei pe stalp au intrat in vigoare. Ce risca contribuabilii care nu platesc acest impozit?

Normele de aplicare a taxei pe stalp au intrat in vigoare. Ce risca contribuabilii care nu platesc acest impozit?


Normele de aplicare a impozitului de 1,5% pe constructiile speciale, cunoscut drept "taxa pe stalp", au intrat in vigoare abia vineri, 23 mai, in conditiile in care contribuabilii persoane juridice trebuie sa calculeze si sa plateasca prima transa din acest impozit pana astazi. Cei care nu se conformeaza risca amenzi, penalitati si dobanzi de intarziere.

Normele de aplicare a impozitului de 1,5% pe constructiile speciale au fost publicate in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 384 din data de 23 mai 2014, cand au intrat in vigoare, fiind aprobate prin HG nr. 421/2014. Mai exact, prin aceasta HG au fost modificate si completate Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, aprobate prin HG nr. 44/2004.

Citeste mai multe despre Normele de aplicare a taxei pe stalp au intrat in vigoare. Ce risca contribuabilii care nu platesc acest impozit? pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2478 ori