Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noi impozite vor fi declarate in formularul 010, putand fi incluse in vectorul fiscal

Noi impozite vor fi declarate in formularul 010, putand fi incluse in vectorul fiscal


Declaratiile utilizate de contribuabili pentru inregistrare fiscala au fost modificate de Finante printr-un ordin publicat joi, atfel incat doua noi impozite si o taxa sa poata fi incluse iin vectorul fiscal al unei firme. Noile modele ale formularelor de inregistrare fiscala trebuie utilizate din 16 ianuarie, atunci cand ordinul care le aproba a intrat in vigoare.

Prin Ordinului Ministerului Finantelor Publice nr. 35/2014 privind modificarea Ordinului ministrului finantelor publice nr. 262/2007 pentru aprobarea formularelor de inregistrare fiscala a contribuabililor au fost modificate formularul 010, Declaratia de inregistrare fiscala/de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica, si formularul 030, Declaratia de inregistrare fiscala/de mentiuni pentru persoane fizice straine. Ordinul MFP nr. 35/2014 a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I din 16 ianuarie 2014, data la care a intrat in vigoare.

Citeste mai multe despre Noi impozite vor fi declarate in formularul 010, putand fi incluse in vectorul fiscal. Descarca noul model al declaratiei! pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1597 ori