Neimpozitarea profitului reinvestit, gura de oxigen pentru firmele afectate de taxa pe stalp

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 08:35
1664 citiri
Neimpozitarea profitului reinvestit, gura de oxigen pentru firmele afectate de taxa pe stalp

Neimpozitarea profitului reinvestit, masura adopta de Guvern saptamana trecuta, vine in ajutorul companiilor care sunt afectate de impozitul pe constructii speciale.

Altfel spus, "statul ia cu o mana si da cu cealalta", a precizat Alin Chitu, Tax Partner la casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, pentru Ziare.com.

El a explicat ca neimpozitarea profitului reinvestit se refera la mijloacele fixe din industriile la care se aplica si impozitul pe constructii speciale, intrat in vigoare la inceputul anului.

Astfel, companiile vor da niste bani la stat, insa ar putea recupera cel putin o parte din ei prin masura adoptata saptamana trecuta.

Ce sunt mijloacele fixe si ce inseamna amortizarea lor

Din categoria mijloacelor fixe fac parte:

-terenurile, inclusiv investitiile pentru amenajarea acestora,-constructiile,-instalatiile tehnice, mijloacele de transport, ...citeste mai departe despre "Neimpozitarea profitului reinvestit, gura de oxigen pentru firmele afectate de taxa pe stalp" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#efecte neimpozitare profit reinvestit, #neimpozitare profit reinvestit, #scutire impozit reinvestit, #neimpozitare profit reinvestit taxa stalp , #Stiri Taxe si impozite