Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Marile averi, luate la puricat de Fisc: Sute de romani nu pot justifica sume de pana la 20 de milioane de lei

Marile averi, luate la puricat de Fisc: Sute de romani nu pot justifica sume de pana la 20 de milioane de lei
Peste 100 de persoane fizice din cele 313 selectate de ANAF in prima faza pentru verificarea fiscala au de justificat sume cuprinse intre 1 milion de lei si 5 milioane lei.

Astfel, 118 persoane fizice au fost depistate cu averi nejustificate intre 1 si 5 milioane lei, 48 de persoane cu 5-10 milioane lei, 35 persoane fizice cu 10-20 milioane lei, iar 18 contribuabili trebuie sa justifice sume de peste 20 milioane lei, potrivit situatiei pe intervale de risc fiscal transmise de ANAF pentru primele 313 persoane selectate pentru verificari fiscale prealabile documentare (VFPD), rezultata in urma analizelor de risc efectuate in luna mai.

Aceste persoane trebuie sa aduca justificari pentru diferenta intre alocarile de fonduri precum cheltuieli, constituiri de depozite sau investitii dintr-o perioada, din care au fost scazute eventualele surse neimpozabile, si veniturile declarate in aceeasi perioada.

Inca 40 de persoane au fost identificate cu sume de justificat intre 500.000 lei si ...citeste mai departe despre "Marile averi, luate la puricat de Fisc: Sute de romani nu pot justifica sume de pana la 20 de milioane de lei" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1057 ori