Managerul unui hotel de lux din Capitala, suspectat de evaziune de 6 milioane de lei

Joi, 23 Iunie 2016, ora 10:38
1086 citiri
Managerul unui hotel de lux din Capitala, suspectat de evaziune de 6 milioane de lei
Foto: Facebook/Hotel Royal

Omul de afaceri de origine egipteana Dahwa Youssef, care conduce Hotel Royal din Capitala, este banuit de evaziune fiscala in valoare de aproape 6 milioane de lei.

Numele sau nu a fost facut public de autoritati, informatia fiind insa furnizata de surse judiciare pentru Mediafax.

Politia Romana a transmis, joi dimineata, doar ca se fac perchezitii la mai multe sedii de firme si ca omul de afaceri vizat de aceasta actiune conduce si un hotel.

"Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu specialisti ai Directiei Operatiuni Speciale si luptatori S.I.A.S., descind, la aceasta ora, la sediile a 7 societati comerciale, ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale, precum si la domiciliile unor persoane banuite de evaziune fiscala.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2013-2014, reprezentantul societatilor comerciale, care este ...citeste mai departe despre "Managerul unui hotel de lux din Capitala, suspectat de evaziune de 6 milioane de lei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#perchezitii Hotel Royal, #perchezitii hotel lux bucuresti, #evaziune manager hotel lux Bucuresti, #evaziune manager hotel , #Stiri Taxe si impozite