Majoritatea romanilor cred ca reducerea TVA este o masura buna - sondaj INSCOP

Marti, 12 Mai 2015, ora 11:49
1149 citiri
Majoritatea romanilor cred ca reducerea TVA este o masura buna - sondaj INSCOP

Majoritatea romanilor considera ca reducerea TVA la alimente si bauturi nealcoolice reprezinta o masura buna atat pentru ei, cat si pentru economie, releva un barometru de opinie realizat de Inscop Research.

83,8% dintre romani sunt de acord cu afirmatia "reducerea TVA la alimente si bauturi nealcoolice este o masura buna pentru mine personal". Doar 5,4% au o parere contrara, nonraspunsurile la aceasta intrebare fiind de 10,8%.

Totodata, 78,2% dintre respondenti sunt de acord ca aceasta masura este buna pentru economie in general. 5,9% isi exprima dezacordul fata de aceasta afirmatie, in timp ce 15,9% nu stiu sau nu raspund.

34,5% dintre respondenti considera insa ca "taxele si impozitele mai mici inseamna mai putin bani pentru sanatate, educatie si infrastructura", in timp ce 38,8% nu sunt de acord cu aceasta afirmatie. 26,7% nu si-au format o opinie despre acest subiect sau refuza sa raspunda, ceea ce reprezinta un indicator al lipsei de informare sau intelegere a ...citeste mai departe despre "Majoritatea romanilor cred ca reducerea TVA este o masura buna - sondaj INSCOP" pe Ziare.com

#sondaj efecte reducere TVA, #reducere TVA romani , #Stiri Taxe si impozite