Mafia medicamentelor oncologice: ANAF, dezvaluiri despre cum erau decontate vacantele medicilor

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 10:40
1651 citiri
Mafia medicamentelor oncologice: ANAF, dezvaluiri despre cum erau decontate vacantele medicilor
Foto: Ziare.com

Cazul coruptiei in domeniul medicamentelor pentru tratarea cancerului, dezvaluit zilele trecute de Directia Nationala Anticoruptie, a fost si in vizorul Fiscului, care a aratat ca medicii si farmacistii ce recomandau anumite medicamente primeau la schimb excursii, care erau decontate indirect de casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Directia Generala Antifrauda Fiscala (DGAF) a anuntat ca a efectuat, in lunile martie si aprilie 2015, verificari asupra documentelor prezentate de unele societati comerciale avand ca domeniu de activitate productia si distributia de medicamente, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Inspectorii au constat ca, in perioada 01.01.2013 - 31.12.2014, acestea au desfasurat relatii comerciale cu diversi furnizori - societati de turism, de la care au achizitionat pachete de servicii pentru anumite persoane, in special medici, cu privire la care exista suspiciuni ca au reprezentat in fapt recompensari aferente sprijinului acordat pentru... citeste mai departe despre "Mafia medicamentelor oncologice: ANAF, dezvaluiri despre cum erau decontate vacantele medicilor" pe Ziare.com

#coruptie medicamente cancer, #frauda medicamente cancer , #Stiri Taxe si impozite