Loteria fiscala: Cate persoane au revendicat premiile pentru extragerea din iunie

Marti, 04 August 2015, ora 14:08
1173 citiri
Loteria fiscala: Cate persoane au revendicat premiile pentru extragerea din iunie

Pentru a doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale, organizata pe 28 iunie, au fost depuse 508 cereri de revendicare a premiilor, aferente bonurilor cu valori intre 135,00 lei si 135,99 lei, emise pe 23 mai, potrivit datelor Ministerului Finantelor.

Astfel, potrivit modificarilor aduse legislatiei, incepand de la extragerea din iunie vor fi desemnati maximum 100 de castigatori, cu un premiu de 10.000 lei fiecare, printr-o noua extragere, data acesteia urmand sa fie comunicata de Ministerul Finantelor.

Loteria ANAF: Care sunt bonurile fiscale castigatoare la extragerea pentru luna iunie

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, care se imparte la numarul castigatorilor, dar nu mai mult de 100 de persoane.

Etapa pentru depunerea bonurilor castigatoare s-a incheiat la 28 iulie, fiind inregistrate 508 cereri, cu mult sub numarul tranzactiilor efectuate care indeplineau conditiile extragerii.

Circa 700 de persoane au realizat pe 23 mai tranzactii cu carduri ...citeste mai departe despre "Loteria fiscala: Cate persoane au revendicat premiile pentru extragerea din iunie" pe Ziare.com

#Leteria bonurilor fiscale, #loterie fiscala, #castigatori Loteria Fiscala , #Stiri Taxe si impozite