Loteria bonurilor fiscale: Miile de castigatori si-au primit banii - exista suspiciuni de frauda

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 14:33
1183 citiri
Loteria bonurilor fiscale: Miile de castigatori si-au primit banii - exista suspiciuni de frauda
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Finantelor Publice a platit premiile pentru prima Loterie Fiscala, respectiv cate 56 de lei pentru 17.837 bonuri, dupa ce a respins 313 cereri care nu indeplineau conditiile, iar alte 65 de bonuri au fost invalidate, Fiscul suspectand fraude.

"Fondul de premiere alocat extragerii a fost de 1.000.000 lei, iar numarul total cereri de revendicare inregistrate in vederea incasarii premiilor a fost de 18.215. In urma verificarilor preliminare realizate de catre administratiile fiscale, s-a constatat ca un numar de 313 cereri nu indeplinesc conditiile de validare a bonurilor fiscale, prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale (de exemplu informatiile obligatorii erau ilizibile; documentele in baza carora erau revendicate premiile nu erau bonuri fiscale) ", arata Finantele, intr-un comunicat.

Numarul bonurilor fiscale validate de administratiile fiscale care au fost luate in considerare la stabilirea valorii unui premiu a fost ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: Miile de castigatori si-au primit banii - exista suspiciuni de frauda" pe Ziare.com

#fraude Loteria Bonurilor, #castigatori loteria bonurilor, #castiguri Loteria bonurilor , #Stiri Taxe si impozite