Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Loteria bonurilor fiscale, in linie dreapta: Detalii despre prima extragere

Loteria bonurilor fiscale, in linie dreapta: Detalii despre prima extragere
Bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie - 28 martie 2015 vor participa la prima extragere de acest fel organizata de Loteria Romana.

Ministerul Finantelor anunta ca aceasta va avea loc pe data de 13 aprilie, iar fondul de premiere este de un milion de lei.

Loteria bonurilor fiscale consta in extragerea aleatorie de numere, astfel:

un numar cuprins in intervalul dintre 1 si 999 inclusiv, reprezentand valoarea totala a bonului fiscal fara subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adaugata. Numarul reprezentand valoarea totala a bonului fiscal rezulta in urma extragerii succesive a trei serii de cifre, cuprinse intre 0 si 9;un numar reprezentand ziua emiterii bonului fiscal aferenta lunii sau intervalului calendaristic, dupa caz, pentru care se organizeaza Loteria bonurilor fiscale.
Rezultatul extragerilor se consemneaza intr-un proces-verbal care se posteaza pe site-ul Ministerului Finantelor Publice si al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala pentru o ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale, in linie dreapta: Detalii despre prima extragere" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1108 ori