Loteria bonurilor fiscale: Cand va avea loc urmatoarea extragere

Vineri, 14 August 2015, ora 12:28
1290 citiri
Loteria bonurilor fiscale: Cand va avea loc urmatoarea extragere
Foto: Arhiva Ziare.com

Duminica va fi organizata o noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale, la care vor participa cele emise in perioada 1 - 31 iulie 2015. Fondul de premiere este de un milion de lei.

Ca si in cazul ultimei extrageri desfasurate in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape.

Astfel, duminica, Loteria Romana va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare in prima etapa de selectie. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare, informeaza site-ul Ministerului Finantelor.

Extragerea de duminica va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 20:10. Ea va avea doua etape:

- etapa I: se va extrage o bila, reprezentand ziua emiterii bonului;- etapa II: se vor extrage 3 bile, reprezentand valoarea bonului.

Rezultatele ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: Cand va avea loc urmatoarea extragere" pe Ziare.com

#loteria bonurilor fiscale, #extragere Loteria bonurilor fiscale , #Stiri Taxe si impozite