Liberalii ies la rampa: Ataca masurile "populiste" si cer explicatii pentru acordul cu FMI

Luni, 03 August 2015, ora 14:56
1154 citiri
Liberalii ies la rampa: Ataca masurile "populiste" si cer explicatii pentru acordul cu FMI
Foto: Arhiva Ziare.com

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban sustine ca majorarea salariilor demnitarilor nu este o masura sustenabila si ca, in niciun caz, nu trebuie implementata fara o dezbatere publica in prealabil.

Orban a facut declaratiile inainte de a intra la sedinta de luni a Biroului Politic National al PNL, unde s-a stabilit calendarul consultarilor cu celelalte partide politice din Parlament pe sase teme principale, printre care situatia macoeconomica a Romaniei - inclusiv Codul Fiscal si Legea salarizarii -, aderarea la spatiul Schengen, absorbtia fondurilor europene si pregatirea presedintiei UE in 2019.

PNL se grabeste sa-l sustina pe Dragnea: Respingem ordonanta privind salariile demnitarilor

Ludovic Orban a declarat ca marirea salariilor functionarilor parlamentari nu este sustenabila, avertizand ca "trebuie stopat acest carusel al proiectelor populiste care nu face decat sa dezechilibreze Romania si sa dea nastere unor cheltuieli care nu pot fi suportate".

Liderul deputatilor ...citeste mai departe despre "Liberalii ies la rampa: Ataca masurile "populiste" si cer explicatii pentru acordul cu FMI" pe Ziare.com

#PNL consultari partide, #Orban salarii demnitari, #Gorghiu FMI , #Stiri Taxe si impozite