Iti platesti impozitele online? Primaria te trimite la aquapark si spa

Marti, 07 Februarie 2017, ora 21:54
3791 citiri
Iti platesti impozitele online? Primaria te trimite la aquapark si spa
Foto: Facebook/Aquapark Nymphaea Oradea

Oradenii sunt stimulati sa-si plateasca impozitele online printr-o metoda inedita, in cadrul unei campanii la care pot castiga bilete la un complex termal.

Astfel, Primaria Oradea organizeaza, intre 13 februarie si 31 martie, o campanie prin care localnicii care isi platesc impozitele online pot castiga bilete pentru o zi la un complex termal administrat de municipalitate.

Campania "Plateste impozitul online si castiga o zi de distractie la Aquapark Nymphaea" se adreseaza persoanelor fizice si juridice care in perioada amintita isi platesc online impozitele pe cladire, teren si autoturisme folosind portalul www.oradea.ro sau aplicatia pentru dispozitive mobile MobilePay din Google Play Store.

In cadrul acestei campanii se vor acorda sapte premii saptamanale, constand fiecare in cate un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Oradea.

Premiile asigura accesul in Aquapark unei familii formate din doi adulti si doi copii cu varsta sub 14 ani, pentru intreaga zi.

Aquapark Nymphaea este administrat de Primaria Oradea prin Administratia Domeniului Public, fiind unul dintre cele mai moderne si mai mari din Romania.

Parcul acvatic are zece tobogane, 15 bazine de inot, structura de joaca pentru copii, sase saune, saloane de masaj, baie turceasca, terenuri de sport si restaurante. Parcul se intinde pe o suprafata de sapte hectare si a fost dat in folosinta in 2016, fiind realizat printr-o investitie in valoare de peste 88 de milioane de lei din care aproape 39 de milioane fiind contributia administratiei locale si restul fonduri europene alocate prin Programul Operational Regional. ...citeste mai departe despre "Iti platesti impozitele online? Primaria te trimite la aquapark si spa" pe Ziare.com

#oradeni impozite online premii, #campanie oradeni impozite online, #oradeni impozite online , #Stiri Taxe si impozite