Invitatii Ziare.com Costel Alexe: Ministrul "Vine baiatu' "si Guvernul "bete-n roate"

Luni, 11 Mai 2015, ora 10:38
748 citiri
Invitatii Ziare.com Costel Alexe: Ministrul "Vine baiatu' "si Guvernul "bete-n roate"

Capacitatea unui guvern de a conduce tara nu se masoara in planuri care arata bine atunci cand le vezi puse pe hartie. Capacitatea unui guvern de a conduce tara se masoara in modul in care face viata mai usoara cetatenilor sau, daca nu poate face asta, macar nu o face mai grea prin reglementari stupide, multe si inaplicabile.

Guvernul Victor Ponta se incadreaza cu brio in ultima categorie. Am putea sa-l numim Guvernul "bete-n roate" pentru lungul sir de prostii si prostioare pe care l-a introdus in legislatie in ultimul timp.

Ultimele saptamani au fost pline de asa ceva, cateva exemple fiind relevante: ordonanta bacsisului, problema cardurilor de sanatate sau inchiderea unor firme pentru sume foarte mici pe care nu le puteau justifica.

Toate sunt grave, insa ordonanta referitoare la reglementarea bacisisului arata cel mai bine care e principala problema a acestui fel de act normativ: sunt facute din birouri, de oameni care nu inteleg economia reala si societatea.

Deja au ...citeste mai departe despre "Invitatii Ziare.com Costel Alexe: Ministrul "Vine baiatu' "si Guvernul "bete-n roate"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#impozit bacsis, #card sanatate, #cod fiscal, #ministru Finante impozit bacsis , #Stiri Taxe si impozite