In disputa Kovesi versus ANAF, a aparut o solutie inedita

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 12:29
1082 citiri
In disputa Kovesi versus ANAF, a aparut o solutie inedita
Foto: ANAF

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca Agentia de recuperare a prejudiciilor din dosarele penale "nu trebuie sa functioneze in subordinea ANAF sau a Ministerului Finantelor, ci in subordinea DNA, institutie care si-a dovedit pana acum eficienta."

"Potrivit sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, suma care trebuie confiscata de ANAF din recuperarea prejudiciilor din dosarele penale este de 310 milioane de euro. De la inceputul anului, la imense presiuni publice, s-a luat decizia infiintarii unui departament, la nivelul ANAF, pe modelul Antifraudei, specializat doar pe recuperarea prejudiciilor.

Ca multe alte proiecte ale Guvernului Ponta, si acesta a fost pus la sertar, cu speranta ca vom uita de el. Pentru ca este evident ca ANAF nu este preocupat de recuperarea prejudiciilor, ci de gasirea de scuze si aruncarea responsabilitatii in curtea DNA, o solutie pertinenta ar fi organizarea agentiei de recuperare a prejudiciilor in subordinea institutiei conduse de Laura Codruta Kovesi, nu a ...citeste mai departe despre "In disputa Kovesi versus ANAF, a aparut o solutie inedita" pe Ziare.com

#Kovesi prejudicii recuperate ANAF, #disputa Kovesi DNA ANAF , #Stiri Taxe si impozite