Impozitul pe cifra de afaceri va fi o lovitura crunta pentru mediul de afaceri. Firmele se vor muta in alte state UE

Joi, 29 Iunie 2017, ora 13:00
1344 citiri
Impozitul pe cifra de afaceri va fi o lovitura crunta pentru mediul de afaceri. Firmele se vor muta in alte state UE
Foto: Arhiva Ziare.com

Senatorul PNL Florin Citu, de profesie economist, comenteaza noile masuri fiscale care apar in programul de guvernare recent modificat al Cabinetului Mihai Tudose.

"Dragnea, Valcov si Georgescu ingroapa economia Romaniei. Primul comunist sadea si al doilea penal au pritrocit duminica la intalanirea din cabinetul lui Dragnea cea mai mare ticalosie din economia romaneasca", scrie pe Facebook Florin Citu, cu referire la schimbarile aparute in programul de guvernare PSD+ALDE.

Citeste si Modificari radicale in programul PSD, cu impact major pentru firme si populatie: Nu mai scade TVA, se introduc impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritate

Senatorului liberal i-a atras atentia in special introducerea unui impozit ce va fi platit de toate firmele pe cifra de afaceri, care astfel elimina impozit actual pe profit.

"Atentie!!! Au trecut in programul de guvernare, companiile cu sediul in Romania vor plati impozit pe cifra de afaceri de la 1 Ianuarie 2018. Astfel se elimina impozitul pe profit!!!

Ca sa inteleaga toata lumea, vor sa ia banii de la cei care muncesc cinstit si onest ca sa dea salarii mari la bugetari.", explica Citu.

Liberalul considera ca aceasta masura fiscala va determina firmele sa isi mute sediul in alte tari: "In loc sa lasam companiile sa se dezvolte, Dragnea, Georgescu si Valcov le dau pur si simplu afara din tara obligandu-le sa-si mute sediile sociale in alta parte in UE. Rusine tovarasi!!! Tocmai ati pus cruce capitalului romanesc".

Urmareste LIVE audierile ministrilor din Parlament

B.B. ...citeste mai departe despre "Impozitul pe cifra de afaceri va fi o lovitura crunta pentru mediul de afaceri. Firmele se vor muta in alte state UE" pe Ziare.com

#impozit firme cifra de afaceri , #Stiri Taxe si impozite