Impozit minim pentru operatorii de jocuri de noroc - Patronat: E o amenintare de ordin nuclear

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 12:31
1230 citiri
Impozit minim pentru operatorii de jocuri de noroc - Patronat: E o amenintare de ordin nuclear
Foto: YouTube/americancasinoguide

Operatorii de jocuri de noroc din Romania considera inutil impozitul minim aplicat firmelor din industrie, avand in vedere ca operatiunile sunt monitorizate in timp real de catre autoritatile statului, sustine Doru Gheorghiu, director executiv al Patronatului Organizatorilor de Pariuri din Romania - Romanian Bookmakers.

"Dupa instituirea acestui impozit a aparut sistemul de monitorizare in timp real a tuturor tranzactiilor din agentiile operatorilor licentiati in Romania, astfel incat acest articol (art. 18 din Codul Fiscal - n.red.) devine inutil si, mai mult, se transforma in timp intr-o amenintare de ordin nuclear pentru industrie in sine si in mod special pentru zona de pariuri traditionale", a declarat luni Doru Gheorghiu in cadrul unei conferinte pe teme de fiscalitate in zona jocurilor de noroc.

Potrivit articolului mentionat, "contribuabilii care desfasoara activitati de natura barurilor de noapte, cluburilor de noapte, discotecilor, cazinourilor sau pariurilor sportive, ...citeste mai departe despre "Impozit minim pentru operatorii de jocuri de noroc - Patronat: E o amenintare de ordin nuclear" pe Ziare.com

#impozit minim jocuri noroc, #impozit jocuri noroc , #Stiri Taxe si impozite