Guvernul vrea sa modifice Codul Fiscal - Drganea reactioneaza dur: Nu inteleg de ce au fost investiti

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 11:36
3144 citiri
Guvernul vrea sa modifice Codul Fiscal - Drganea reactioneaza dur: Nu inteleg de ce au fost investiti
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca Guvernul Ciolos nu are legitimitate sa schimbe Codul Fiscal, el facand referire la un proiect de modificare care prevede inclusiv cresterea contributiilor de asigurari sociale si asigurari de sanatate ale angajatilor.

"Guvernul nu intelege ca a fost investit, in principal, pentru a administra treburile tarii, nu pentru a proceda la schimbari din temelii si schimbari care nici nu sunt bine fundamentate, nici nu sunt dezbatute. Probabil dintr-o dorinta de fuga pentru imagine. Ma refer la ultima initiativa pe care am vazut-o despre intentia de a modifica Codul Fiscal. Nu are legitimitate acest guvern sa faca acest lucru si sper sa inteleaga ministrii. Speranta mare am, de fapt, la domnul Dacian Ciolos", a spus Dragnea, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Contributiile de asigurari sociale (CAS) ale angajatului vor fi majorate de la 10,5% la 21,7%, iar pentru ...citeste mai departe despre "Guvernul vrea sa modifice Codul Fiscal - Drganea reactioneaza dur: Nu inteleg de ce au fost investiti" pe Ziare.com

#Dragnea Guvern Codul fiscal , #Stiri Taxe si impozite