Guvernul, somat sa opreasca politizarea controalelor ANAF

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 10:46
1985 citiri
Guvernul, somat sa opreasca politizarea controalelor ANAF
Foto: Facebook/Claudia Boghicevici

Deputatul ACL Claudia Boghicevici sustine ca politizarea controalelor efectuate de ANAF la agentiile de munca temporara poate duce la pierderea a 100.000 de locuri de munca pentru romani.

Ea cerut, printr-un comunicat remis Ziare.com, ministrului Finantelor, presedintelui ANAF si ministrului Muncii sa se aseze de urgenta la aceeasi masa cu reprezentantii acestor agentii de munca pentru gasirea solutiilor pentru pastrarea acestor locuri de munca.

"Zilele trecute, reprezentantii a 40 de companii care activeaza ca agentii de munca temporara s-au reunit de urgenta, la Brasov, pentru a stabili modul in care vor protesta fata de valul de controale cu tenta politica abatut asupra lor din luna iulie a.c. Vorbim de un domeniu in care activeaza cateva sute de companii care asigura angajarea a peste 100.000 de romani pe contracte de munca pe perioada determinata sau nedeterminata in strainatate.

Controalele inopinate efectuate de Directia Antifrauda din cadrul ANAF la anumite agentii de ...citeste mai departe despre "Guvernul, somat sa opreasca politizarea controalelor ANAF: Dispar 100.000 de locuri de munca" pe Ziare.com

#politizare controale ANAF, #Boghicevici controale ANAF, #locuri munca pierdute controale ANAF , #Stiri Taxe si impozite