Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Guvernul obliga bancile, cazinourile sau avocatii sa anunte zilnic Fiscul de tranzactii de care au auzit

Guvernul obliga bancile, cazinourile sau avocatii sa anunte zilnic Fiscul de tranzactii de care au auzit
Bancile, cazinourile, notarii, avocatii, agentii imobiliari vor fi obligati sa anunte zilnic ANAF, dupa caz, lista persoanelor si firmelor care deschid-inchid conturi, operatiunile in lei sau valuta sau tranzactii despre care "au luat cunostinta" cu ocazia derularii activitatii, de peste 5.000 euro.

Obligatia comunicarii zilnice a acestor informatii a fost introdusa de Guvern, prin proiectul noului Cod de Procedura Fiscala, aprobat in sedinta de miercuri.

Bloomberg: Romania, campanie agresiva de combatere a evaziunii fiscale. Lectie pentru Grecia?

Astfel, conform documentului consultat de Mediafax, institutiile de credit vor fi obligate sa comunice zilnic organului fiscal central lista titularilor persoane fizice, juridice sau orice alte entitati fara personalitate juridica care deschid ori inchid conturi, cu datele de identificare ale persoanelor care detin dreptul de semnatura pentru conturile deschise la acestea, lista persoanelor care inchiriaza casete de valori, precum si ...citeste mai departe despre "Guvernul obliga bancile, cazinourile sau avocatii sa anunte zilnic Fiscul de tranzactii de care au auzit" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1020 ori