Gabriela Firea critica "revolutia fiscala" a Guvernului: Nu va aduce lucruri bune, ci din contra!

Luni, 06 Noiembrie 2017, ora 13:59
926 citiri
Gabriela Firea critica "revolutia fiscala" a Guvernului: Nu va aduce lucruri bune, ci din contra!
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Masurile fiscale propuse de Guvern nu sunt contestate doar de sindicate si patronate, ci chiar din interiorul PSD. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca modificarile anuntate nu vor aduce lucruri bune, ci din contra.

"Am transmis si in cadrul sedintei AMR (Asociatia Municipiilor din Romania - n.red.) faptul ca pentru toate primariile de municipii, nu doar pentru Primaria Municipiului Bucuresti, acest pachet de modificari fiscale nu va aduce lucruri bune, ci din contra.

Dimpotriva, pentru ca vor fi bani mai putini la buget, pentru investitii, ar fi o lovitura foarte mare pentru toate comunitatile, de aceea, am solicitat si ma bucur ca am primit un raspuns pozitiv si din partea premierului.

O imbunatatire a acestui proiect sau, daca va ramane in varianta actuala, stabilirea unui sistem de compensari", a afirmat Firea, citata de Digi24.

Luni, la o zi dupa ample proteste in toata tara, ar fi trebuit sa aiba loc sedinta extraordinara de guvern, in care ar fi trebuit adoptate controversatele modificari ale Codului Fiscal. Sedinta a fost insa amanata, dupa ce a avut aceeasi soarta vineri.

Intrebat de jurnalisti daca va tine o sedinta de guvern astazi, premierul Mihai Tudose a raspuns simplu si sec "nu".

In plus, prezent la reuniunea Asociatia Municipiilor din Romania, Tudose a spus ca miercuri are loc o sedinta a Executivului. Nu se stie insa daca in sedinta ordinara de guvern de miercuri va fi adoptata si controversata OUG care cuprinde masurile fiscale. ...citeste mai departe despre "Gabriela Firea critica "revolutia fiscala" a Guvernului: Nu va aduce lucruri bune, ci din contra!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#modificari fiscale Firea, #schimbari cod fiscal Firea, #modificari Cod Fiscal , #Stiri Taxe si impozite