Fostul sef al Fiscului acuza procurorii anticoruptie de erori in dosarul lui Ponta. DNA raspunde

Luni, 15 Februarie 2016, ora 17:29
2166 citiri
Fostul sef al Fiscului acuza procurorii anticoruptie de erori in dosarul lui Ponta. DNA raspunde
Foto: Arhiva Europa FM

Fostul presedinte al Fiscului, Gelu Stefan Diaconu, pus de curand sub urmarire penala, a transmis ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a facut o eroare in dosarul in care sunt implicati fostul premier Victor Ponta si fostul ministru Dan Sova. In replica, DNA sustine contrariul.

"Am tacut, desi poate a fost o greseala, dar m-am gandit sa nu implic ANAF in scandaluri, atunci cand DNA a dat eronat comunicat ca ANAF s-a facut parte civila in dosarul Ponta-Sova impotriva lui Ponta. Sau daca s-a facut, sub nici o forma sub semnatura mea, poate o fi semnat vreun portar de la ANAF.

Din punct de vedere fiscal, alte elemente din dosar nu ma intereseaza. Eu am gestionat ANAF. Pai la cat ma pricep eu in materie de TVA, sau poate nu ma pricep, ca Fiscul a mai avut sefi care nu se pricepeau la TVA, dar nu vreau sa-l pronunt. Un contract intre Sova si Ponta inseamna deducerea TVA facturat lui Ponta de catre Sova.

Ponta l-a luat si l-a platit statului. Unde e prejudiciul? Fiscal vorbind. ...citeste mai departe despre "Fostul sef al Fiscului acuza procurorii anticoruptie de erori in dosarul lui Ponta. DNA raspunde" pe Ziare.com

#acuzatii DNA fost presedinte Fisc, #acuzatii DNA fost presedinte ANAF, #Gelu Diaconu dosar Ponta , #Stiri Taxe si impozite