Fiscul isi trimite spioni in baruri, restaurante si cluburi: Care e baza legala si ce risca firmele

Miercuri, 12 Octombrie 2016, ora 07:12
930 citiri
Fiscul isi trimite spioni in baruri, restaurante si cluburi: Care e baza legala si ce risca firmele
Foto: Arhiva Facebook/ANAF

Intra in club sau in restaurant, isi comanda ceva si se asaza la masa. Dar nu e orice client obisnuit, ci un inspector fiscal imbracat in civil. El are rolul de a supraveghea activitatile acestor afaceri, iar daca observa nereguli, atunci isi cheama colegii.

In general, "spionii" Fiscului vor sa vada daca se emit bonuri fiscale, se uita daca toti banii sunt bagati in casa de marcat si sunt atenti la modul in care e vanduta marfa.

Pentru ei, o noapte petrecuta intr-un club sau o cina luata la restaurant este, de fapt, o munca de documentare. Insa care e baza legala care le da dreptul sa umble prin localuri fara uniforma si fara insemnele ANAF?

"Personalul Agentiei care ocupa functii publice de inspector antifrauda poarta, in timpul serviciului, uniforma, insemne distinctive, ecusoane si, dupa caz, armament si alte mijloace tehnice utilizate ca mijloc individual de aparare, protectie si comunicare, care se atribuie gratuit. In anumite situatii, in realizarea atributiilor de ...citeste mai departe despre "Fiscul isi trimite spioni in baruri, restaurante si cluburi: Care e baza legala si ce risca firmele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#agenti sub acoperire Fisc, #spioni Fisc, #lege spioni Fisc , #Stiri Taxe si impozite